Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • juni 2020

  “Mooie, rustige en nette camping. Prachtige wandel- en fietsroutes. Komen een keer weer als alles weer normaal is. 't was nu al top. Jacob en Hetty”

 • juni 2020

  “Heerlijk genieten hier. Lekker gefietst en naar Arcen met de pont. Top plek. Lekker ruim en rustig. Ga zo door. Henk en Liesbeth”

 • mei 2020

  “Een heerlijk plaatsje om te genieten van een kort weekend. We komen zeker nog eens terug.Peter en Annemiek”

 • mei 2020

  “Wat een prachtige camping! Prachtig gelegen, rustig, kleinschalig. Wordt er helemaal 'zen' van! Dankjewel Ton & Karin”

 • oktober 2019

  “Weekend 5-6 oktober 2019Beste Bart & Suzanne, dank voor de gastvrijheid in jullie mooie huisje. We hebben heerlijk geslapen, goede bedden, genoten van het prima ontbijt, genoeg ook voor de lunch.We kwamen voor de Carbootsale in Horst maar het is letterlijk in het water gevallen, het was om half 12 dicht. Alle stands onder de plastic, kortom niet leuk. Wel leuke spullen gescoord. Toen nog iets gezocht om de dag te vullen en vonden we nog een rommelmarkt onderdak in dorp verderop. Dus toch geslaagde dag.Dank voor de infomap. Teveel voor een kort verblijf. Heerlijk 2 restaurants gevonden en lekker gegeten.Goed te weten, als we nog eens naar de markt willen waar we kunnen slapen en dan wat langer om een mooie wandeling te maken. Zaterdag hadden we wel een zonnige dag met een prachtige zonsondergang aan de Maas. Dit om het verhaal zonnig af te sluiten. Groet, Jakob & Lola Bos”

 • september 2019

  “Vakantiehuis 22-09-2019Hallo Bart en Suzanne, Wat was het een verrassing om te zien waar we terecht waren gekomen. Wat hebben jullie het goed voor elkaar. Het ontbijt is meer dan genoeg en ook het huisje is lekker fris en schoon. We hebben het gebruikt als uitvalsbasis voor ons weekend naar Elfia. Het is zeker voor herhaling vatbaar. De omgeving is lekker rustig en dat is erg ontspannend. 
  We kunnen wel doorgaan met vertellen hoe goed en fijn het was, maar wanneer mensen hier komen spreekt dat voor zich.Dankjewel en zeker tot ziens!Groetjes, Lia en Marga”

 • september 2019

  “Vakantiehuis 05-09-2019Na zelf 2x een lange vakantie te hebben doorgebracht op de mooie camping, vanaf zondag 1 september met mijn 89-jarige moeder genoten van het prachtige huisje en de mooie omgeving. Zelfs het weer was mooi. Wat wil een mens nog meer! Dank jullie wel Suzanne en Bart. Jacqueline uit Utrecht en Sjanne uit Houten”

 • augustus 2019

  “Beste Suzanne en Bart, Het waren weer 3 onvergetelijke dagen net als vorig jaar. Jullie hartelijkheid en gastvrijheid zijn overweldigend. We hebben ook dit jaar weer drie dagen heerlijk kunnen fietsen. Het weer was ook weer erg goed. De tuin bij Barts ouders (www.tuinverheggen.nl) was een lust voor het oog.Ongelofelijk dat twee mensen zo'n grote tuin zo fantastisch kunnen bijhouden en er anderen ook van laten genieten. Het is een aanrader voor iedereen om naar jullie super geriefelijke huisje te komen. Dank, Lenie en Marlène”

 • juli 2019

  “Beste Suzanne en Bart, We hebben genoten van jullie gastvrijheid in dit mooie vakantiehuis. Alles zag er mooi en schoon uit. Op de dag dat het hitterecord werd verbroken, na 75 jaar (39,3 graden), was het toch nog aangenaam in 't huisje. Groetjes, Ton en Ria Vrijsen”

 • juli 2019

  “Lieve Mensen,Wat een mooie camping en een fijne sfeer, alles nog zo nieuw, en tot in de kleine puntjes over nagedacht, echt top. We hadden een heerlijke plek naast de akker. Jullie stralen het plezier uit, waarmee jullie deze camping draaien, Bedankt en we komen echt nog een keer terug, Lieve groeten Leo Ellen Tetteroo”