Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • juli 2023

  “Camping juli 2023Van ons krijgen jullie een Dikke 10, zeer ruime plaatsen, prachtig sanitair echt heel schoon.Fantastische informatiemap.Jullie zijn zeer betrokken en gastvrij en vriendelijk.Wij komen beslist terug. Peter en Gerda Pijnappels”

 • juni 2023

  “Camping juni 2023Wij zijn weer thuis na een heerlijke veertien dagen bij jullie op de camping te zijn geweest. We hebben een prettige tijd bij jullie gehad en hebben geen suggesties voor jullie te verbeteren. Blijf jullie camping te houden zoals hij nu is met heerlijke grote plaatsen en fijn grasMet vriendelijke groetenWim en Corrie Vermue”

 • juni 2023

  “Vakantiehuis juni 2023het verblijf bij jullie het is ons zeer goed bevallen, en wij bevelen het ten zeerste aan en daarom hopen wij volgend jaar weer bij jullie te komen mvgr Albert en Mieni Poel ”

 • juni 2023

  “Camping mei 2023Wij hebben uiterst plezierige herinneringen aan ons verblijf op uw camping. Alles was keurig netjes, schoon en goed verzorgd. Ook de informatie map die we bij aankomst kregen is indrukwekkend mbt volledigheid en leesbaarheid.Maar de meest indrukwekkende indruk werd gemaakt door uw gastvrouw die nb op haar verjaardag ons enorm geholpen heeft, nadat we ontdekten dat de accu van onze camper volledig leeggelopen was. De kampeerders, die naast ons met een caravan stonden, vertelden bij het opladen van de accu, dat de verlichting van onze camper dag en nacht aan het gestaan. Zij dachten dat het normaal was.Onze hartelijke dank voor uw inzet voor een heel bijzondere vakantie.Heleen en Dirk”

 • juni 2023

  “Camping mei 2023Hier even een berichtje van ons. We mochten voor 1 nacht op de camping blijven omdat het volgeboekt was, maar als het mogelijk was geweest waren we nog wel even langer gebleven.Wat zag het er goed uit, echt niks op aan te merken. En het sanitair was super, zo mooi en schoon. Ook de omgeving is mooi ( we hebben nog een klein stukje gefietst).We houden het in gedachten en komen vast nog een keer terug.Vriendelijke groet,Ben en Nicole”

 • juli 2022

  “Vakantiehuis 3 t/m 8 juli 2022Bart en Suzanne,Heel erg bedankt voor het "lenen" van jullie mooie, gezellige vakantiehuisje. We voelen ons hier echt thuis en hebben genoten van deze plek en de omgeving. Genoeg reden om weer te komen.Hartelijke groeten, Leon en Monique”

 • juli 2022

  “Vakantiehuis 17-06-2022Beste Bart en Suzanne,Wat een fijn huisje. We hebben genoten. Het was ook geweldig fietsweer. mooie omgeving maar nog te kort. We komen vast nog wel een keertje terug. Bedankt voor de gastvrijheidlWim en Door”

 • juli 2021

  “Wat een top-camping! Het ontvangst door Suzanne was zéér hartelijk, we volden ons direct op ons gemak. Hoe slaag je erin om een camping zo proper te houden. De fietsenstalling en recreatieruimte met de koelkasten is zeker een meerwaarde. Superfijn dat er diertjes rondlopen. We raden jullie zeker aan. Bedankt. Tim & Kevin (Overijse - België)”

 • juni 2021

  “Vorig jaar en dit jaar een weekje mogen verblijven op jullie camping. Wat was het fijn. De gastvrijheid, de schone sanitaire ruimtes, het was weer fantastisch. Heerlijk genoten van alles wat Noord Limburg te bieden heeft. Familie Jongebloed”

 • juni 2021

  “Een top camping! We hebben ons hier 2 weken heerlijk thuis gevoeld en het prachtige Noord-Limburg kunnen verkennen. Het was genieten.Ron & Myrna uit Amsterdam”