Lottum en omgeving

Pretparken

Toverland
Toverland

In Attractiepark Toverland vind je een magische wereld vol spanning en avontuur. Reusachtige achtbanen, vrolijke familie-attracties en klimtoestellen wisselen elkaar af in sfeervolle themagebieden, indoor en outdoor. Ga op een wildwaterexpeditie in Djengu River, ontmoet de bijzondere bewoners van de Magische Vallei of waag een rit in Troy, de snelste houten achtbaan van de Benelux.

Naar website Toverland

Movie Park Germany
Movie Park Germany

Movie Park Germany in Bottrop-Kirchhellen is een entertainmentpark dat volledig in het teken staat van films. Het voormalige Warner Bros Movie World heeft zes themagebieden en meer dan 40 attracties en shows. U waant zich al gauw een filmster of cartoonheld!

Naar website Warner Bross Movieworld

Phantasialand
Phantasialand

Op slechts een steenworp afstand vanaf de Nederlandse grens, in Brühl bij Keulen, ligt het attractiepark Phantasialand. Met meer dan 100 attracties en shows in zes verschillende themagebieden stapt u van de ene wereld in de andere. Beleef de Colorado Adventure-achtbaan voor een ijzingwekkende rit door de Colorado Mountains of probeer eens de River Quest-wild-waterbaan als u niet bang bent voor een nat pak. Midden in het themagebied "Deep in Africa" loert de gevaarlijkste slang van Afrika: "Black Mamba". Deze achtbaan kronkelt zich met duizelingwekkende snelheid door diepe spleten in de aardkorst, over een afgrond en dwars door een kletterende waterval.

Naar website Phantasialand

Legoland Discovery Centre
Legoland Discovery Centre

Het Legoland Discovery Centre is gelegen in Oberhausen (Dld) en biedt veel speel- en spelplezier voor iedereen die graag met de bekende gekleurde bouwsteentjes speelt. Er zijn attracties, speelmogelijkheden, shows en natuurlijk heel veel mogelijkheden om te oneindig veel te bouwen.

Naar website Legoland Discovery Centre


Naar het overzicht met informatie over Lottum en omgeving