Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • juli 2022

  “Vakantiehuis 3 t/m 8 juli 2022Bart en Suzanne,Heel erg bedankt voor het "lenen" van jullie mooie, gezellige vakantiehuisje. We voelen ons hier echt thuis en hebben genoten van deze plek en de omgeving. Genoeg reden om weer te komen.Hartelijke groeten, Leon en Monique”

 • juli 2022

  “Vakantiehuis 17-06-2022Beste Bart en Suzanne,Wat een fijn huisje. We hebben genoten. Het was ook geweldig fietsweer. mooie omgeving maar nog te kort. We komen vast nog wel een keertje terug. Bedankt voor de gastvrijheidlWim en Door”

 • juli 2021

  “Wat een top-camping! Het ontvangst door Suzanne was zéér hartelijk, we volden ons direct op ons gemak. Hoe slaag je erin om een camping zo proper te houden. De fietsenstalling en recreatieruimte met de koelkasten is zeker een meerwaarde. Superfijn dat er diertjes rondlopen. We raden jullie zeker aan. Bedankt. Tim & Kevin (Overijse - België)”

 • juni 2021

  “Vorig jaar en dit jaar een weekje mogen verblijven op jullie camping. Wat was het fijn. De gastvrijheid, de schone sanitaire ruimtes, het was weer fantastisch. Heerlijk genoten van alles wat Noord Limburg te bieden heeft. Familie Jongebloed”

 • juni 2021

  “Een top camping! We hebben ons hier 2 weken heerlijk thuis gevoeld en het prachtige Noord-Limburg kunnen verkennen. Het was genieten.Ron & Myrna uit Amsterdam”

 • juni 2021

  “Beste mensen,Het was heel fijn om hier te zijn!  Gastvrij en goed verzorg. Dikke pluim Super schoon Leuk, een trekkersveldje met 'oudere jongeren' die ook op fietstrektocht zijn. Dank jullie wel. Jos en Heleen (Langs Pieterpad van Zuid naar Noord)”

 • juni 2021

  “Mooie camping. Veel faciliteiten voor de trekker. De meest propere camping ooit. Bedankt en ga zo door.”

 • mei 2021

  “Wat een geweldige camping. Super sanitair en plek. Zeer gastvrij en wij komen zeker terug en bevelen het aan bij vrienden en kennissen. Een dikke 10!”

 • mei 2021

  “Wij zijn met een heel goed gevoel over ons verblijf op camping 't Heike weer thuisgekomen. Werkelijk een prima camping met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Prachtig sanitair, grote plekken, gastvrije ontvangst en een fijne omgeving. De "wat is er te doen map" is werkelijk een uitstekend naslagwerk en maakt het nog leuker. Mede daardoor hebben we heerlijk gewandeld en fijn gefietst. En allemaal zo vanaf de camping. Van ons krijgen jullie een 10+.Veel succes en zeker tot een volgende keer.Hans en Joke Wijma”

 • april 2021

  “Wat een mooi plekje in het Limburgse is deze camping. Zonnig weer als cadeautje. We komen zeker terug als de rozen bloeien!”