Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • september 2019

  “Vakantiehuis 22-09-2019Hallo Bart en Suzanne, Wat was het een verrassing om te zien waar we terecht waren gekomen. Wat hebben jullie het goed voor elkaar. Het ontbijt is meer dan genoeg en ook het huisje is lekker fris en schoon. We hebben het gebruikt als uitvalsbasis voor ons weekend naar Elfia. Het is zeker voor herhaling vatbaar. De omgeving is lekker rustig en dat is erg ontspannend. 
  We kunnen wel doorgaan met vertellen hoe goed en fijn het was, maar wanneer mensen hier komen spreekt dat voor zich.Dankjewel en zeker tot ziens!Groetjes, Lia en Marga”

 • september 2019

  “Vakantiehuis 05-09-2019Na zelf 2x een lange vakantie te hebben doorgebracht op de mooie camping, vanaf zondag 1 september met mijn 89-jarige moeder genoten van het prachtige huisje en de mooie omgeving. Zelfs het weer was mooi. Wat wil een mens nog meer! Dank jullie wel Suzanne en Bart. Jacqueline uit Utrecht en Sjanne uit Houten”

 • augustus 2019

  “Beste Suzanne en Bart, Het waren weer 3 onvergetelijke dagen net als vorig jaar. Jullie hartelijkheid en gastvrijheid zijn overweldigend. We hebben ook dit jaar weer drie dagen heerlijk kunnen fietsen. Het weer was ook weer erg goed. De tuin bij Barts ouders (www.tuinverheggen.nl) was een lust voor het oog.Ongelofelijk dat twee mensen zo'n grote tuin zo fantastisch kunnen bijhouden en er anderen ook van laten genieten. Het is een aanrader voor iedereen om naar jullie super geriefelijke huisje te komen. Dank, Lenie en Marlène”

 • juli 2019

  “Beste Suzanne en Bart, We hebben genoten van jullie gastvrijheid in dit mooie vakantiehuis. Alles zag er mooi en schoon uit. Op de dag dat het hitterecord werd verbroken, na 75 jaar (39,3 graden), was het toch nog aangenaam in 't huisje. Groetjes, Ton en Ria Vrijsen”

 • juli 2019

  “Lieve Mensen,Wat een mooie camping en een fijne sfeer, alles nog zo nieuw, en tot in de kleine puntjes over nagedacht, echt top. We hadden een heerlijke plek naast de akker. Jullie stralen het plezier uit, waarmee jullie deze camping draaien, Bedankt en we komen echt nog een keer terug, Lieve groeten Leo Ellen Tetteroo”

 • juni 2019

  “Suzanne en Bart, Heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen op deze mooie camping. Spontaan en hartelijke mensen zijn jullie. We hebben genoten van de mooie plek en de zon op jullie camping. We komen hier heel graag terug!! Dank voor alles. Gert en Tineke (Bodegraven)”

 • juni 2019

  “Lieve mensen, Dankjewel voor de hartelijke ontvangst, persoonlijk contact en fijne sfeer op deze prachtige verzorgde camping. Wij hebben genoten en ook weer leuke mensen ontmoet, zoals verwacht op dit type camping. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en graag tot een volgende keer. Jos en Rina (Weert)”

 • juni 2019

  “Wat een "Topplaats". Rustige, ruime plaatsen, héél netjes, geweldig sanitair. Ideale locatie. Jullie zijn goed bezig. Proficiat en bedankt voor de vriendelijke ontvangst. Marc en Mariet Schreurs.”

 • maart 2019

  “Beste Suzanne en Bart,We kregen jullie adres aangeraden en dat is ons prima bevallen. We zijn naar de tentoonstelling van Evert Thielen geweest, in Venlo. Prachtig!! We hebben hier in de omgeving gewandeld: zo rustig, zo relaxt.Gisteren zijn we naar Maasduinen geweest. Een superdag!. Vandaag gaan we jammer genoeg weer huiswaarts, maar... we gaan nog wel wandelen bij het bezoekerscentrum in Well. Het ontbijt was overdadig en heerlijk! Hartelijk dank. Alles goeds en succes met jullie gastenverblijf en camping.Hartelijke groeten van Hettie en Neeltje”

 • augustus 2018

  “Beste Suzanne en Bart, Wij hebben heel erg genoten van het rozenfestival. Maar ook van dit geweldig gezellig huisje. Helemaal top. Lekker ontspannen en gastvrij hebben we gewoond! We voelden ons helemaal thuis. Veel gefietst maar ook veel rozen gezien. Ook zijn we naar de tuin van Bart zijn ouders geweest. Erg mooi. Wij maken reclame voor jullie in het noorden van dit land. Het gaat je goed. Bedankt!! Geert en Boukje ”