Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • juni 2021

  “Beste mensen,Het was heel fijn om hier te zijn!  Gastvrij en goed verzorg. Dikke pluim Super schoon Leuk, een trekkersveldje met 'oudere jongeren' die ook op fietstrektocht zijn. Dank jullie wel. Jos en Heleen (Langs Pieterpad van Zuid naar Noord)”

 • juni 2021

  “Mooie camping. Veel faciliteiten voor de trekker. De meest propere camping ooit. Bedankt en ga zo door.”

 • mei 2021

  “Wat een geweldige camping. Super sanitair en plek. Zeer gastvrij en wij komen zeker terug en bevelen het aan bij vrienden en kennissen. Een dikke 10!”

 • mei 2021

  “Wij zijn met een heel goed gevoel over ons verblijf op camping 't Heike weer thuisgekomen. Werkelijk een prima camping met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Prachtig sanitair, grote plekken, gastvrije ontvangst en een fijne omgeving. De "wat is er te doen map" is werkelijk een uitstekend naslagwerk en maakt het nog leuker. Mede daardoor hebben we heerlijk gewandeld en fijn gefietst. En allemaal zo vanaf de camping. Van ons krijgen jullie een 10+.Veel succes en zeker tot een volgende keer.Hans en Joke Wijma”

 • april 2021

  “Wat een mooi plekje in het Limburgse is deze camping. Zonnig weer als cadeautje. We komen zeker terug als de rozen bloeien!”

 • april 2021

  “Heerlijk rustige camping in een leuke, fraaie omgeving. Erg mooi én schoon sanitair. Klasse! Fijn verblijf. Anneke en Ed”

 • april 2021

  “Wat een fantastische camping hebben jullie! Wij hebben een heerlijke week gehad. Prachtig en schoon sanitair. Fijn, de informatiemap. Geweldig, ga zo door! Ronald en Nelly”

 • april 2021

  “Wat een fijne plek, leuke ontvangst en lekker rustig. Heerlijk om met "ons Pietertje" met z'n 2-tjes tot rust te komen. Even weg van werk en puber-gezin. Alleen rust, ruimte en het Pieterpad. Eerst trekken we in de volgende vakanties verder naar het zuiden maar als we weer in de buurt zijn dan komen we zeker terug. Dankjewel en veel su6 met jullie camping + bedrijf.”

 • augustus 2020

  “Wat fijn om hier te kunnen neerstrijken na 1800 km in de fietsbenen! Zalig rust, alles zeer netjes en brandschoon. Top ontvangt en top camping. Katrien en Rik”

 • augustus 2020

  “Wat een fijne camping voor een wandelaar! Mooi veldje, stoelen en tafels, wat wil je nog meer. En een heerlijk peertje uit de tuin. Dankjewel. Diandra ”