Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • augustus 2018

  “Beste Suzanne en Bart, Wij hebben heel erg genoten van het rozenfestival. Maar ook van dit geweldig gezellig huisje. Helemaal top. Lekker ontspannen en gastvrij hebben we gewoond! We voelden ons helemaal thuis. Veel gefietst maar ook veel rozen gezien. Ook zijn we naar de tuin van Bart zijn ouders geweest. Erg mooi. Wij maken reclame voor jullie in het noorden van dit land. Het gaat je goed. Bedankt!! Geert en Boukje ”

 • augustus 2018

  “Beste familie,We hebben genoten van jullie camping tijdens onze vakantie! Geweldig sanitair, brandschoon en lekker ruim. De gastvrijheid van jullie is echt Limburgs: zeer hartelijk; geen moeite teveel om de campinggasten het naar de zin te maken; altijd tijd voor een praatje en steeds een vrolijke lach. Kortom, dit is een camping om vaker te bezoeken. En dat zullen we zeker nog eens doen! Groeten uit Groningen van Jan en Betty Hut”

 • augustus 2018

  “Hoi Bart en Suzanne,Bedankt voor jullie gastvrijheid. De kinderen hebben ook lekker gespeeld met elkaar (evt. in jullie zwembad als verkoeling (warme week met 30C +) Vooral het spel "In een hand omdraai" was een schot in de roos. De diertjes vond vooral mila erg leuk. Prima, schoon, leuk, knus huisje met privétuin.Veel suc6 verder met de camping en het verhuren van het huisje. Groetjes, Marco, Mechelle, Mila & Mano Ettema”

 • juli 2018

  “Hartelijk dank voor jullie gulle ontvangst in alle opzichten. Hans en Ali Payens”

 • juli 2018

  “Lieve Bart en Suzanne. Ik kan het kort houden. Fantastische camping en eigenaars. Liefs Kees en Koby Meyer”

 • juni 2018

  “Wat een fantastische ontvangst! Heel hartelijk. Je voelt je al spoedig familie van hen. Nooit is hen iets te veel. De camping is efficiënt opgebouwd. Onderhoud 10. Altijd mooi kort gemaakt, gras 10. In de TV kamer kan je altijd een bezoekje brengen, heel aangenaam. Daar staan ook de heerlijke producten van Bianca. Zelf gemaakte jams, pastasaus, sweet&sour-saus heerlijk bij Franse kaas, limonadesiropen, etc., etc. Alles is verrukkelijk. En ... zonder conserveermiddelen. Sanitair is uitzonderlijk en schoon, een dikke Tien! En vooral ook de dieren: kippen, geitjes, konijn en tamme varkentjes. Wij hadden daar zoveel plezier van. En zo netjes onderhouden. Veel rust en mooie grote plaatsen! Suzanne en Bart, met jullie beiden vrolijke kinderen, Bedankt! Jullie camping is uniek, een aanrader. Liefs, Jaap & Rietje ”

 • mei 2018

  “Bedankt. Wij komen uit Melick bij Roermond maar voelden ons als God in Frankrijk. Superrrr. Een mooie prachtige camping met een perfecte ligging. Bedankt, en zeker tot ziens. Lieve groet, Peter en Marlies en Noé”

 • mei 2018

  “De pinksterdagen doorgebracht op deze supercamping!!! Supermooi en schoon sanitair. Geweldig vriendelijke en behulpzame eigenaars. Kortom 'n SUPER weekend gehad. Komen zeker nog 'ns terug. Groetjes, Wiel + Marjan Ghielen en 'n pootje van Mitch.”

 • mei 2018

  “Natuur, rust, sfeer, smaak en authenticiteit. Dat zijn de kernwoorden bij jullie prachtige accommodatie en jullie gulle glimlach. Pracht mensen met een ontzettend gastvrije inborst. We logeerden in een fijn huisje, keurig netjes verzorgd. De natuur en omgeving in weiden ,akkers en bossen zo aan de Maas zijn schitterende gebieden om lekker te fietsen. En .... terrasjes genoeg. Dank, dank!! Groeten Ans en Peter Timmers.”

 • april 2018

  “Suzanne en Bart,Vorig jaar hebben wij tijdens een fietstocht jullie mooie camping ontdekt en u hebben wij er 10 dagen gestaan met onze caravan. En heel erg genoten van deze fijne plek, de mooie fietstochten met als bonus het schitterende weer en de natuur in groei en bloei. Ook willen we jullie bedanken voor de geweldige gastvrijheid! Wij komen vast en zeker hier terug! Lieve groet, van Harry en Hermien Kramer”