Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • juni 2019

  “Wat een "Topplaats". Rustige, ruime plaatsen, héél netjes, geweldig sanitair. Ideale locatie. Jullie zijn goed bezig. Proficiat en bedankt voor de vriendelijke ontvangst. Marc en Mariet Schreurs.”

 • juni 2019

  “Lieve mensen, Dankjewel voor de hartelijke ontvangst, persoonlijk contact en fijne sfeer op deze prachtige verzorgde camping. Wij hebben genoten en ook weer leuke mensen ontmoet, zoals verwacht op dit type camping. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en graag tot een volgende keer. Jos en Rina (Weert)”

 • juni 2019

  “Suzanne en Bart, Heel hartelijk bedankt voor jullie goede zorgen op deze mooie camping. Spontaan en hartelijke mensen zijn jullie. We hebben genoten van de mooie plek en de zon op jullie camping. We komen hier heel graag terug!! Dank voor alles. Gert en Tineke (Bodegraven)”

 • maart 2019

  “Beste Suzanne en Bart,We kregen jullie adres aangeraden en dat is ons prima bevallen. We zijn naar de tentoonstelling van Evert Thielen geweest, in Venlo. Prachtig!! We hebben hier in de omgeving gewandeld: zo rustig, zo relaxt.Gisteren zijn we naar Maasduinen geweest. Een superdag!. Vandaag gaan we jammer genoeg weer huiswaarts, maar... we gaan nog wel wandelen bij het bezoekerscentrum in Well. Het ontbijt was overdadig en heerlijk! Hartelijk dank. Alles goeds en succes met jullie gastenverblijf en camping.Hartelijke groeten van Hettie en Neeltje”

 • augustus 2018

  “Beste Suzanne en Bart, Wij hebben heel erg genoten van het rozenfestival. Maar ook van dit geweldig gezellig huisje. Helemaal top. Lekker ontspannen en gastvrij hebben we gewoond! We voelden ons helemaal thuis. Veel gefietst maar ook veel rozen gezien. Ook zijn we naar de tuin van Bart zijn ouders geweest. Erg mooi. Wij maken reclame voor jullie in het noorden van dit land. Het gaat je goed. Bedankt!! Geert en Boukje ”

 • augustus 2018

  “Hoi Bart en Suzanne,Bedankt voor jullie gastvrijheid. De kinderen hebben ook lekker gespeeld met elkaar (evt. in jullie zwembad als verkoeling (warme week met 30C +) Vooral het spel "In een hand omdraai" was een schot in de roos. De diertjes vond vooral mila erg leuk. Prima, schoon, leuk, knus huisje met privétuin.Veel suc6 verder met de camping en het verhuren van het huisje. Groetjes, Marco, Mechelle, Mila & Mano Ettema”

 • augustus 2018

  “Beste familie,We hebben genoten van jullie camping tijdens onze vakantie! Geweldig sanitair, brandschoon en lekker ruim. De gastvrijheid van jullie is echt Limburgs: zeer hartelijk; geen moeite teveel om de campinggasten het naar de zin te maken; altijd tijd voor een praatje en steeds een vrolijke lach. Kortom, dit is een camping om vaker te bezoeken. En dat zullen we zeker nog eens doen! Groeten uit Groningen van Jan en Betty Hut”

 • juli 2018

  “Lieve Bart en Suzanne. Ik kan het kort houden. Fantastische camping en eigenaars. Liefs Kees en Koby Meyer”

 • juli 2018

  “Hartelijk dank voor jullie gulle ontvangst in alle opzichten. Hans en Ali Payens”

 • juni 2018

  “Wat een fantastische ontvangst! Heel hartelijk. Je voelt je al spoedig familie van hen. Nooit is hen iets te veel. De camping is efficiënt opgebouwd. Onderhoud 10. Altijd mooi kort gemaakt, gras 10. In de TV kamer kan je altijd een bezoekje brengen, heel aangenaam. Daar staan ook de heerlijke producten van Bianca. Zelf gemaakte jams, pastasaus, sweet&sour-saus heerlijk bij Franse kaas, limonadesiropen, etc., etc. Alles is verrukkelijk. En ... zonder conserveermiddelen. Sanitair is uitzonderlijk en schoon, een dikke Tien! En vooral ook de dieren: kippen, geitjes, konijn en tamme varkentjes. Wij hadden daar zoveel plezier van. En zo netjes onderhouden. Veel rust en mooie grote plaatsen! Suzanne en Bart, met jullie beiden vrolijke kinderen, Bedankt! Jullie camping is uniek, een aanrader. Liefs, Jaap & Rietje ”