Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • augustus 2017

  “Wat een oase voor vermoeide wandelaars... Hartelijk jullie ontvangst. Het is te merken dat jullie er zin en plezier in hebben! Heerlijk die rondscharrelende dieren en 't knorren van de biggen... De zithoek was een uitgelezen stek, daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt! (En wat en super sanitair. Zo mooi heb ik 't thuis niet) Het ga jullie goed! Succes. Adieu. Sjaak en Esther (Zaandam)”

 • augustus 2017

  “Beste Suzanne en Bart,  We hebben erg genoten van het mooie huisje en de vrijheid; het is tot in de puntjes verzorgd! Prachtige omgeving om te fietsen, leuke uitstapjes gemaakt o.a. Arcen en Roermond. De klapper was de prachtige tuin van Barts ouders! Wie weet komen we in een juni maand nog eens terug (rozen). Hartelijke groeten, Elly en Shirley”

 • juli 2017

  “Beste Suzanne en Bart,We hebben heerlijke weken gehad bij jullie. De plek was erg ruim en vrij. Lekker uitkijken over het veld en wat een rust. Je kunt de stilte horen. Het toiletgebouw is zo mooi en schoon, waar vindt je dat. Menigéén heeft het thuis niet zo piekfijn in orde. Ook jullie zijn super aardig en gastvrij. Niets is te veel. Ik wilde graag een stekje gras uit de tuin van Barts ouders (elke donderdag te bezichtigen). Het werd geregeld, zelfs 1 ei was te krijgen. Niets te veel. Ga zo door. We wensen jullie alle goeds voor de toekomst. Dank je wel. Tot ziens Freddy - Ina (Sibculo)”

 • juli 2017

  “Half juli waren we een weekendje te gast met onze camper op de prachtige camping van Suzanne en Bart en we hadden het gevoel 4 dagen weggeweest te zijn. De ontvangst was allerhartelijkst, er is een oprechte interesse in de gasten en hun evt. wensen.Beiden zijn erg flexibel naar de gasten toe waarbij het wederzijds vertrouwen bovenaan staat.De camping is keurig aangelegd - mooie ruime plaatsen met waterpunten in de nabijheid en een prachtige verwarmde toilet/doucheruimte, zo zie je het niet vaak op een camping, een gemiddeld hotel zou er jaloers op zijn. Aan alles is gedacht, tot in de kleinste details, om het de gasten naar de zin te maken, waaronder een goede WiFi verbinding, een gezellige verblijfsruimte met koelkast en grote tv., eigen gemaakte producten om te kopen, overdekte fietsenstalling, prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed te noemen.In de omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen in een omgeving die zeer divers is met goede knooppunten tot in de Duitsland toe met vooral genieten aan de Maas. Op een paar km. afstand zijn voldoende inkoopmogelijkheden en voorzieningen in nabij gelegen dorpen.Wij komen zeker terug, hebben nog maar een beetje kunnen ontdekken van de prachtige omgeving waar nog veel meer te beleven is.Wij wensen Suzanne en Bart een fijne verdere voortzetting van hun prachtige bedrijf toe en dat de komende jaren nog veel meer gasten de weg weten te gaan vinden hier naartoe. Hartelijke groet, = Wilma en Rob van de Merwe =”

 • juni 2017

  “In één woord: perfect! Vriendelijke eigenaren, zeer ruime plaatsen, uitmuntende sanitaire voorzieningen, goede en uitgebreide (regio)-documentatie. We kunnen geen verbeterpunten bedenken. Een échte aanrader. Bedankt Suzanne en Bart voor ons verblijf van een weekje! Irène en Louis”

 • juni 2017

  “Binnen 1 maand voor de 2de keer terug op jullie camping! Dit doen we normaal gesproken nooit. Maar bij jullie op de camping is 't zo fijn. De gastvrijheid, de super grote plekken en niet te vergeten 't mooie, schone, ruime sanitair. De rust, de omgeving: heerlijk! Zelfs onze kleinkinderen mochten een dagje komen en mochten gebruik maken van o.a. de trampoline en de glijbaan. 's Avonds mochten ze zelfs de varkens nog voeren.We hebben weer genoten en de "batterij" op kunnen laden. Maar jullie zijn nog niet van ons af. We komen zeker weer een keer! (ook om de rozen water te geven ;-) Heel veel bedankt en tot ziens. Arie en Betty Schoenmakers.”

 • juni 2017

  “Wat een mooie camping hebben jullie! Sanitair op en top!! Plekken giga groot en mooi. Geweldige omgeving om te fietsen en te wandelen. Zelfs vanaf de camping mooi wandelroutes. We komen zeker een keer terug. Groetjes Patrick en Yvonne uit Ede.”

 • mei 2017

  “Suzanne en Bart, Wij willen jullie complimenteren met jullie prachtige camping, mooi sanitair en ruime plaatsen en heel erg schoon.Wij zijn op veel campings in Europa geweest maar nergens zo vriendelijk en gastvrij ontvangen.Wij zullen jullie camping zeker bij vrienden en kennissen aanraden.Zeker komen wij terug. Groetjes,Gerda en Peter”

 • mei 2017

  “Voor het fietsen van de Asperge Fiets4Daagse vonden wij een grandioze plek op camping 't Heike, van Bart en Suzanne.Wat een geweldig mooie camping hebben jullie. Klasse!!!Alles tot in de puntjes goed verzorgd, de website, de ontvangst, de infomap, mooie grote plaatsen, prachtig sanitair en ga zo maar door. Wij komen zeker terug omdat er zoveel te doen is gezien jullie infomap. Ook zullen wij jullie camping zeker aan bevelen.Heel veel succes verder en doorgaan zo!!!Groet,Marianne en Gerd”

 • september 2016

  “Beste Suzanne en Bart, De 30e 's morgens "vonden" we jullie op internet. Vakantiewoning 't Heike in Lottum. 4 uur later zaten we al bij jullie in de tuin. Wat hebben jullie het netjes en goed voor elkaar. Complimenten!Wij wilden een paar dagen fietsen en wandelen in Limburg. Dat is mede door jullie én het vakantiehuis een succes geworden. Ook 't wee was top. Alle dagen zon!Voor de toekomst wensen we jullie veel succes. Zeker ook met de camping. Wat ziet het er allemaal TOP! uit. We maken reclame voor jullie en komen vast nog eens terug!Hartelijke groet, Huub en Corinne van Dinter”