Vakantiehuis 't Heike Lottum

Het sfeervolle en knusse vakantiehuis is circa 50m2 groot en heeft een eigen ruime tuin. Het vakantiehuis is geschikt voor 1 tot maximaal 4 personen. U kunt het vakantiehuis huren voor een verblijf vanaf twee dagen. 

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers, een eethoek, zithoek met TV, keukentje en douche/toilet. De beide slaapkamers zijn voorzien van een dakraam waardoor u vanuit het bed zicht heeft op de (sterren)hemel. Door de aanwezigheid van een keukentje met koelkast (inclusief vriesvak) en keramische kookplaat kunt u zelf zorgen voor ontbijt, lunch en diner. 

DSC_0536

Het vakantiehuis is gelegen aan de rand van Rozendorp Lottum in de gemeente Horst aan de Maas. U verblijft op een locatie die op loopafstand van het centrum van Lottum en natuurreservaat Het Schuitwater ligt. Ook de rozenvelden, de Maas en de Houthuizer molen kunt u op loopafstand verkennen. Op 300 meter van het vakantiehuis loopt de bekende wandelroute Het Pieterpad. Daarnaast biedt het vlakke Noord Limburgse landschap gelegen tussen Maas en Peel vele mooie en gevarieerde fietsroutes, onder meer de rozenroute en de aspergeroute.

Terras Vakantiehuis 't Heike

Het vakantiehuis is goed geïsoleerd, voorzien van een eigen cv-installatie en is daardoor het gehele jaar als vakantiebestemming te huur. Met een eigen ruime tuin (circa 200m2) met terras (inclusief tuinset en parasol) kunt u bij goed weer heerlijk buiten zitten. U heeft de beschikking over een eigen afsluitbare bergruimte, geschikt voor 4 fietsen. Voor kleine kinderen ligt in de bergruimte wat buitenspeelgoed klaar. De tuin van het vakantiehuis is geheel omringd met haag en afsluitbaar poortje en biedt daardoor privacy en veiligheid voor kinderen.

Bij aankomst staat in het vakantiehuis koffie en thee voor u klaar, de bedden zijn opgemaakt en u beschikt over gratis wifi. Ook ligt in het vakantiehuis een uitgebreid informatieboek met o.a. fietsroutes, wandelroutes, winkelmogelijkheden boodschappenservice en informatie over bezienswaardigheden.

Kortom, alle ingrediënten voor een goede start van uw vakantie


Foto's

Klik op onderstaande foto's voor een vergroting.

  • Vakantiehuis 't Heike
  • Zithoek en eethoek Vakantiehuis 't Heike
  • Woonkamer met zithoek en tv Vakantiehuis 't Heike
  • Eethoek Vakantiehuis 't Heike
  • Slaapkamer 1 Vakantiehuis 't Heike
  • Slaapkamer 2 Vakantiehuis 't Heike
  • Keuken Vakantiehuis 't Heike
  • Badkamer Vakantiehuis 't Heike