Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • april 2018

  “Suzanne en Bart,Vorig jaar hebben wij tijdens een fietstocht jullie mooie camping ontdekt en u hebben wij er 10 dagen gestaan met onze caravan. En heel erg genoten van deze fijne plek, de mooie fietstochten met als bonus het schitterende weer en de natuur in groei en bloei. Ook willen we jullie bedanken voor de geweldige gastvrijheid! Wij komen vast en zeker hier terug! Lieve groet, van Harry en Hermien Kramer”

 • november 2017

  “Beste Suzanne & Bart, Wat een heerlijk huisje! Zo lekker schoon ook. Heel prettig. We voelden ons meteen welkom. Dank je wel voor alles! We hebben genoten van het verblijf en vanuit 't Heike prachtige wandelingen gemaakt. We komen vast en zeker terug! Hartelijke groet, Marianne & Peter.”

 • oktober 2017

  “Beste Suzanne en Bart, Jullie hartelijke welkom, gastvrijheid en vriendelijkheid zijn voor ons alle reden geweest om op en top van jullie camping te genieten! Natuurlijk inclusief super sanitair, heel schoon én ruimtelijke plekken maken het verblijf hier tot een mooie vakantie die op en top geslaagd is! Als je je gasten zoveel kunt bieden en hen inspiratie biedt op zo'n persoonlijke manier zoals jullie dit doen dan heb je het echt in je hart en ziel volkomen doorgegeven. Alle succes en veel geluk met jullie liefde voor dit vak!Hartelijke groet, Bert en Agnes (Enschede)”

 • oktober 2017

  “Fijne camping! Grote plaatsen, vriendelijke ontvangst en een super toiletgebouw. Deze camping verdient een 10 met een griffel. Ga zo door. Met vriendelijke groet, Kitty - Henk, Rob - Marjan (Middelburg)”

 • oktober 2017

  “Bart en Suzanne. Wat een geweldige super mooie camping hebben jullie hier in Lottum. Super mooi en groot sanitair, grote ruime staanplaatsen. Omgeving om te fietsen is hier ook fantastisch. Je moet zelf wat van je vakantie maken want de ZON zit in jezelf maar mede door jullie gastvrijheid was onze vakantie op jullie camping fantastisch. Jammer dat jullie geen invloed hebben op het weer, want ik weet zeker dat jullie dat dan ook nog voor ons geregeld zouden hebben (ook de storm hebben we doorstaan)/ Veel succes voor de toekomst en bedankt voor jullie gastvrijheid. Komen zeker weer eens terug. Liefs, Karel en Ada ('s Gravenzande)”

 • augustus 2017

  “Wat een oase voor vermoeide wandelaars... Hartelijk jullie ontvangst. Het is te merken dat jullie er zin en plezier in hebben! Heerlijk die rondscharrelende dieren en 't knorren van de biggen... De zithoek was een uitgelezen stek, daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt! (En wat en super sanitair. Zo mooi heb ik 't thuis niet) Het ga jullie goed! Succes. Adieu. Sjaak en Esther (Zaandam)”

 • augustus 2017

  “Beste Suzanne & Bart! Wat een geweldige & heerlijke camping, we kunnen werkelijk niks bedenken wat niet goed is.... onvoorstelbaar. En wat stralen jullie beide een positieve energie uit!! Onze complimenten, zelfs afwassen is een gezellige aangelegenheid hier. Wij wensen jullie voor nú én in de toekomst zowel zakelijk als privé heel veel succes & liefs toe in goede gezondheid zo door te mogen gaan. Wij komen zeker nog ene keer terug. Liefs Noud & Jacqueline”

 • augustus 2017

  “Beste Suzanne en Bart,  We hebben erg genoten van het mooie huisje en de vrijheid; het is tot in de puntjes verzorgd! Prachtige omgeving om te fietsen, leuke uitstapjes gemaakt o.a. Arcen en Roermond. De klapper was de prachtige tuin van Barts ouders! Wie weet komen we in een juni maand nog eens terug (rozen). Hartelijke groeten, Elly en Shirley”

 • juli 2017

  “Half juli waren we een weekendje te gast met onze camper op de prachtige camping van Suzanne en Bart en we hadden het gevoel 4 dagen weggeweest te zijn. De ontvangst was allerhartelijkst, er is een oprechte interesse in de gasten en hun evt. wensen.Beiden zijn erg flexibel naar de gasten toe waarbij het wederzijds vertrouwen bovenaan staat.De camping is keurig aangelegd - mooie ruime plaatsen met waterpunten in de nabijheid en een prachtige verwarmde toilet/doucheruimte, zo zie je het niet vaak op een camping, een gemiddeld hotel zou er jaloers op zijn. Aan alles is gedacht, tot in de kleinste details, om het de gasten naar de zin te maken, waaronder een goede WiFi verbinding, een gezellige verblijfsruimte met koelkast en grote tv., eigen gemaakte producten om te kopen, overdekte fietsenstalling, prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed te noemen.In de omgeving is het heerlijk fietsen en wandelen in een omgeving die zeer divers is met goede knooppunten tot in de Duitsland toe met vooral genieten aan de Maas. Op een paar km. afstand zijn voldoende inkoopmogelijkheden en voorzieningen in nabij gelegen dorpen.Wij komen zeker terug, hebben nog maar een beetje kunnen ontdekken van de prachtige omgeving waar nog veel meer te beleven is.Wij wensen Suzanne en Bart een fijne verdere voortzetting van hun prachtige bedrijf toe en dat de komende jaren nog veel meer gasten de weg weten te gaan vinden hier naartoe. Hartelijke groet, = Wilma en Rob van de Merwe =”

 • juli 2017

  “Beste Suzanne en Bart,We hebben heerlijke weken gehad bij jullie. De plek was erg ruim en vrij. Lekker uitkijken over het veld en wat een rust. Je kunt de stilte horen. Het toiletgebouw is zo mooi en schoon, waar vindt je dat. Menigéén heeft het thuis niet zo piekfijn in orde. Ook jullie zijn super aardig en gastvrij. Niets is te veel. Ik wilde graag een stekje gras uit de tuin van Barts ouders (elke donderdag te bezichtigen). Het werd geregeld, zelfs 1 ei was te krijgen. Niets te veel. Ga zo door. We wensen jullie alle goeds voor de toekomst. Dank je wel. Tot ziens Freddy - Ina (Sibculo)”