Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • mei 2018

  “De pinksterdagen doorgebracht op deze supercamping!!! Supermooi en schoon sanitair. Geweldig vriendelijke en behulpzame eigenaars. Kortom 'n SUPER weekend gehad. Komen zeker nog 'ns terug. Groetjes, Wiel + Marjan Ghielen en 'n pootje van Mitch.”

 • mei 2018

  “Bedankt. Wij komen uit Melick bij Roermond maar voelden ons als God in Frankrijk. Superrrr. Een mooie prachtige camping met een perfecte ligging. Bedankt, en zeker tot ziens. Lieve groet, Peter en Marlies en Noé”

 • mei 2018

  “Natuur, rust, sfeer, smaak en authenticiteit. Dat zijn de kernwoorden bij jullie prachtige accommodatie en jullie gulle glimlach. Pracht mensen met een ontzettend gastvrije inborst. We logeerden in een fijn huisje, keurig netjes verzorgd. De natuur en omgeving in weiden ,akkers en bossen zo aan de Maas zijn schitterende gebieden om lekker te fietsen. En .... terrasjes genoeg. Dank, dank!! Groeten Ans en Peter Timmers.”

 • april 2018

  “Suzanne en Bart,Vorig jaar hebben wij tijdens een fietstocht jullie mooie camping ontdekt en u hebben wij er 10 dagen gestaan met onze caravan. En heel erg genoten van deze fijne plek, de mooie fietstochten met als bonus het schitterende weer en de natuur in groei en bloei. Ook willen we jullie bedanken voor de geweldige gastvrijheid! Wij komen vast en zeker hier terug! Lieve groet, van Harry en Hermien Kramer”

 • november 2017

  “Beste Suzanne & Bart, Wat een heerlijk huisje! Zo lekker schoon ook. Heel prettig. We voelden ons meteen welkom. Dank je wel voor alles! We hebben genoten van het verblijf en vanuit 't Heike prachtige wandelingen gemaakt. We komen vast en zeker terug! Hartelijke groet, Marianne & Peter.”

 • oktober 2017

  “Beste Suzanne en Bart, Jullie hartelijke welkom, gastvrijheid en vriendelijkheid zijn voor ons alle reden geweest om op en top van jullie camping te genieten! Natuurlijk inclusief super sanitair, heel schoon én ruimtelijke plekken maken het verblijf hier tot een mooie vakantie die op en top geslaagd is! Als je je gasten zoveel kunt bieden en hen inspiratie biedt op zo'n persoonlijke manier zoals jullie dit doen dan heb je het echt in je hart en ziel volkomen doorgegeven. Alle succes en veel geluk met jullie liefde voor dit vak!Hartelijke groet, Bert en Agnes (Enschede)”

 • oktober 2017

  “Fijne camping! Grote plaatsen, vriendelijke ontvangst en een super toiletgebouw. Deze camping verdient een 10 met een griffel. Ga zo door. Met vriendelijke groet, Kitty - Henk, Rob - Marjan (Middelburg)”

 • oktober 2017

  “Bart en Suzanne. Wat een geweldige super mooie camping hebben jullie hier in Lottum. Super mooi en groot sanitair, grote ruime staanplaatsen. Omgeving om te fietsen is hier ook fantastisch. Je moet zelf wat van je vakantie maken want de ZON zit in jezelf maar mede door jullie gastvrijheid was onze vakantie op jullie camping fantastisch. Jammer dat jullie geen invloed hebben op het weer, want ik weet zeker dat jullie dat dan ook nog voor ons geregeld zouden hebben (ook de storm hebben we doorstaan)/ Veel succes voor de toekomst en bedankt voor jullie gastvrijheid. Komen zeker weer eens terug. Liefs, Karel en Ada ('s Gravenzande)”

 • augustus 2017

  “Wat een oase voor vermoeide wandelaars... Hartelijk jullie ontvangst. Het is te merken dat jullie er zin en plezier in hebben! Heerlijk die rondscharrelende dieren en 't knorren van de biggen... De zithoek was een uitgelezen stek, daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt! (En wat en super sanitair. Zo mooi heb ik 't thuis niet) Het ga jullie goed! Succes. Adieu. Sjaak en Esther (Zaandam)”

 • augustus 2017

  “Beste Suzanne & Bart! Wat een geweldige & heerlijke camping, we kunnen werkelijk niks bedenken wat niet goed is.... onvoorstelbaar. En wat stralen jullie beide een positieve energie uit!! Onze complimenten, zelfs afwassen is een gezellige aangelegenheid hier. Wij wensen jullie voor nú én in de toekomst zowel zakelijk als privé heel veel succes & liefs toe in goede gezondheid zo door te mogen gaan. Wij komen zeker nog ene keer terug. Liefs Noud & Jacqueline”