Gastenboek

Zowel op de camping als in het vakantiehuis ligt een gastenboek waar onze gasten hun bevindingen in kunnen opschrijven. Hieronder vindt u greep uit de reacties die we hebben ontvangen over onze camping en ons vakantiehuis. Voor meer beoordelingen over onze camping kunt u ook terecht op beoordelingssite Zoover.


 • juni 2017

  “Binnen 1 maand voor de 2de keer terug op jullie camping! Dit doen we normaal gesproken nooit. Maar bij jullie op de camping is 't zo fijn. De gastvrijheid, de super grote plekken en niet te vergeten 't mooie, schone, ruime sanitair. De rust, de omgeving: heerlijk! Zelfs onze kleinkinderen mochten een dagje komen en mochten gebruik maken van o.a. de trampoline en de glijbaan. 's Avonds mochten ze zelfs de varkens nog voeren.We hebben weer genoten en de "batterij" op kunnen laden. Maar jullie zijn nog niet van ons af. We komen zeker weer een keer! (ook om de rozen water te geven ;-) Heel veel bedankt en tot ziens. Arie en Betty Schoenmakers.”

 • juni 2017

  “Wat een mooie camping hebben jullie! Sanitair op en top!! Plekken giga groot en mooi. Geweldige omgeving om te fietsen en te wandelen. Zelfs vanaf de camping mooi wandelroutes. We komen zeker een keer terug. Groetjes Patrick en Yvonne uit Ede.”

 • mei 2017

  “Suzanne en Bart, Wij willen jullie complimenteren met jullie prachtige camping, mooi sanitair en ruime plaatsen en heel erg schoon.Wij zijn op veel campings in Europa geweest maar nergens zo vriendelijk en gastvrij ontvangen.Wij zullen jullie camping zeker bij vrienden en kennissen aanraden.Zeker komen wij terug. Groetjes,Gerda en Peter”

 • mei 2017

  “Voor het fietsen van de Asperge Fiets4Daagse vonden wij een grandioze plek op camping 't Heike, van Bart en Suzanne.Wat een geweldig mooie camping hebben jullie. Klasse!!!Alles tot in de puntjes goed verzorgd, de website, de ontvangst, de infomap, mooie grote plaatsen, prachtig sanitair en ga zo maar door. Wij komen zeker terug omdat er zoveel te doen is gezien jullie infomap. Ook zullen wij jullie camping zeker aan bevelen.Heel veel succes verder en doorgaan zo!!!Groet,Marianne en Gerd”

 • september 2016

  “Beste Suzanne en Bart, De 30e 's morgens "vonden" we jullie op internet. Vakantiewoning 't Heike in Lottum. 4 uur later zaten we al bij jullie in de tuin. Wat hebben jullie het netjes en goed voor elkaar. Complimenten!Wij wilden een paar dagen fietsen en wandelen in Limburg. Dat is mede door jullie én het vakantiehuis een succes geworden. Ook 't wee was top. Alle dagen zon!Voor de toekomst wensen we jullie veel succes. Zeker ook met de camping. Wat ziet het er allemaal TOP! uit. We maken reclame voor jullie en komen vast nog eens terug!Hartelijke groet, Huub en Corinne van Dinter”

 • augustus 2016

  “Bart en Suzanne,Bedankt voor jullie gastvrije ontvangst! Jullie hebben een prachtige camping opgezet met geweldig mooi en ruime sanitaire voorzieningen. Zéér ruime standplaatsen. Heerlijk!!! We hebben genoten tijdens ons weekendje bij jullie. Wij komen dan ook zeer zeker terug. Wij wensen jullie héél véél succes voor de toekomst.Tot ziens!!Rein en Germa van Oost”

 • augustus 2016

  “Bart en Suzanne,Bedankt voor julie gastvrijheid. Jullie mogen trots zijn op jullie camping. Alles is prima in orde en schoon.Mooie plekken. Geniet ervang. We komen nog terug naar de camping.Groetjes, Hein en José Coumans”

 • augustus 2016

  “Wat een prachtige camping, geweldig! Mooie plaatsen, ruim, fantastisch sanitair, WIFI, wat wil een mens nog meer.Alles wordt iedere keer weer perfect schoongemaakt. Wij wensen jullie heel veel succes toe de komende jaren. Veel leuke en gezellige gasten. Wij komen zeker nog een keer terug!Lieve groet,Gert-jan en Petra van der Vlist”

 • augustus 2016

  “Suzanne en Bart,Jammer dat we niet langer kunnen blijven!!!Alles is toppie 10Liefs, Ans en Joke de Bie”

 • augustus 2016

  “Lieve Suzanne en Bart,We hebben 18 dagen gestaan en moesten nu helaas weer op huis aan.Prachtige camping, die we aan iedereen aan kunne bevelen. Veel succes met jullie plannen!Joop en Lina van den BurgNany en Anton Bijsterbosch”