Lottum en omgeving

Voor kinderen

Aardbeienland
Aardbeienland

Als je vraagt waar iemand aan denkt bij Het Aardbeienland, dan krijg je bijna altijd te horen: AARDBEIEN en aardbeien plukken. En dat is ook helemaal de bedoeling natuurlijk.Het Aardbeienland is ook zeer gefascineerd door bijzondere sferen, het platteland, wilde geurende bloemen en nostalgie. En juist ook het geluk van een kind telt.Hier gaan kinderen niet in een duizelingwekkende rollercoaster, nee, ze worden juist uitgedaagd met spelen en banjeren in een héle bijzondere omgeving.

Naar website Aardbeienland

Speelpark Klein Zwitserland
Speeltuin Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland is een uitgestrekt park met ontdekkingsbos voor heel veel zorgeloos speelplezier. Met grote speeltuin en tal van extra's, zoals een waterspeelplaats, een zintuigenpad, een golfbaan en vele extra evenementen. Het kan niet missen: in Klein Zwitserland beleven kinderen en ouders een actieve, speelse en avontuurlijke dag, midden in het groen!

Naar website Speelpark Klein Zwitserland

Toverland
Toverland

In Attractiepark Toverland vind je een magische wereld vol spanning en avontuur. Reusachtige achtbanen, vrolijke familie-attracties en klimtoestellen wisselen elkaar af in sfeervolle themagebieden, indoor en outdoor. Ga op een wildwaterexpeditie in Djengu River, ontmoet de bijzondere bewoners van de Magische Vallei of waag een rit in Troy, de snelste houten achtbaan van de Benelux.

Naar website Toverland

Buitenspeeltuin Roeffen Mart
Speeltuin Mart Roeffen

Midden in de natuur ligt een mooie buitenspeeltuin met meer dan 40 (jaarlijks gekeurde) speeltoestellen. De toegang tot deze speeltuin is gratis met gratis parkeermogelijkheden en toiletvoorzieningen. De speeltuin is de gehele dag geopend.

Naar website Speeltuin Roeffen Mart

Spielbauerhof Irrland
Irrland

IRRLAND is altijd de moeite waard, weer of geen weer! Meer dan 8.000 vierkante meter aan spel- en attractieschuren, een indoor klimpark, spelschuren voor de allerkleinsten, maar ook de grootste wintertuin in de regio Niederrhein, maken IRRLAND tot een "all weather park".

Naar website Irrland

Binnenspeeltuinen en kinderboerderijen
Binnenspeeltuin

Nabij Lottum zijn meerdere binnenspeeltuinen en kinderboerderijen. In het vakantiehuis ligt een uitgebreide informatiemap.


Naar het overzicht met informatie over Lottum en omgeving