Lottum en omgeving

Zwembaden

Natuurbad De Kasteelse Bossen

De plas Kasteelse Bossen is gelegen in het parkachtige gebied Kasteelse Bossen. De plas wordt omgeven door een smalle strook lage begroeiing en zandstrand, met daarbuiten een strook bos. De plas is ongeveer 6 ha groot. Badseizoen: 1 mei t/m 30 september.

Buitenzwembad Waldfreibad Walbeck

Waldfreibad Walbeck heeft verschillende buitenzwembaden, een volleybal veld en een heerlijke ligweide waar het op zonnige dagen goed toeven is! Faciliteiten: 8 Banen 50m sportbad, 1000m² zwembad voor verschillende doeleinden, zwembad met springtoren, pierebad voor de kleine gasten, gigantisch grote ligwei, beachvolleyball veld en een restaurant.

Binnenzwembad De Berkel
Zwembad de Berkel heeft naast een recreatief bad ook een wedstrijdbad. Iedere laatste vrijdagavond van de maand is er van 19.00 uur tot 21.00 uur disco zwemmen.
Binnenzwembad Wasserstraelen

Is de juiste plaats voor iedereen die gek is op water. In het actiebad zorgen stroomversnellingen, massagedouches, onderwaterbankjes en de glijbaan voor plezier en ontspanning voor grote en kleine badgasten. Relaxen kunt u in de whirlpool.


Naar het overzicht met informatie over Lottum en omgeving